четвер, 04 вересня 2014 08:26

Вночі сили АТО знищили не менше 100 російських військових і бойовиків - Тимчук

Вночі сили АТО знищили не менше 100 російських військових і бойовиків - Тимчук
Reuters

За ніч сили АТО знищили не менше 100 бойовиків і російських військовослужбовців.

Про це у Facebook пише керівник центру воєнно-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

"Одночасно з перегрупуванням своїх сил, українські війська завдають ударів по скупченням живої сили і техніки противника. Зіткнення відзначалися в районах н.п.Донецьк, Горлівка, Стукалова Балка, Старобешеве, Амвросіївка. Активність російсько-терористичних військ відзначається в Станично-Луганському районі Луганської області", - пише він. 

За словами Тимчука, відзначається зниження активності обстрілу з боку бойовиків і військових РФ, проте зросла кількість вогневих ударів, що наносяться безпосередньо з території Росії. "З мінометів і РСЗВ БМ-21 "Град" обстріляні позиції українських військ поблизу н.п.Дебальцеве, Микитине, Фащівки, Червона Талівка, Гребля", - підкреслює він.

Також, згідно з даними групи "Інформаційний Опір", з території РФ нанесені удари по позиціях українських військ у районах Веселої Гори, Дмитрівки, Побєди, Валуйського. Обстріл вівся з застосуванням РСЗВ БМ-30 "Смерч". Причому, в районі Побєди з РСЗВ "Смерч" позиції сил АТО обстріляли тричі.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Вночі сили АТО знищили не менше 100 російських військових і бойовиків - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі