вівторок, 01 грудня 2020 13:25

Власник магазину, якого піймали на порушенні карантину, влаштував дебош

Власник магазину, якого піймали на порушенні карантину, влаштував дебош
Чоловік влаштував дебош і поліцейським довелося його вгамовувати

У Запорізькій області власника магазину піймали на порушенні карантинних обмежень.

Інцидент стався 30 листопада в селищі міського типу Приазовське. Поліцейські натрапили на крамницю, яка працювала всупереч карантинним вимогам. Вони не раз попереджали орендатора кіоску, що необхідно дотримуватися правил, однак він їх ігнорував. Чоловік влаштував дебош, і поліцейським довелося його вгамовувати, повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина в центрі Києва: чоловік відмовився одягти маску й дістав пістолет

"У торгівельному кіоску під час складання адміністративного протоколу орендатор підійшов до поліцейського офіцера громади та облив документи водою. Після цього фігурант почав штовхати поліцейського, хапати його за однострій, висловлюючи своє невдоволення діями представників влади. На зауваження правоохоронця правопорушник не реагував і врешті втік із торгівельного кіоску", - сказано в повідомленні.

Утікач заховався в одному з місцевих магазинів. Поліцейські забрали чоловіка у відділок, де на нього склали адміністративні матеріали.

У Запоріжжі через карантин діють обмеження на перевезення пасажирів у громадському транспорті. Один з пасажирів, якого не впустили до комунального автобуса, бо він виявився "зайвим", влаштував своєрідну акцію протесту.

Зараз ви читаєте новину «Власник магазину, якого піймали на порушенні карантину, влаштував дебош». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі