четвер, 28 жовтня 2010 18:53

Вкрадені 10 тисяч пенсіонерка збирала на похорони

Вкрадені 10 тисяч пенсіонерка збирала на похорони
Ввечері 22 жовтня 77-річна мешканка міста Лозова Харківської області стала жертвою розбійних нападників. Троє зловмисників, лідеру яких 38 років, а двом пособникам - 30 і 23 роки, залізли через вікно до її будинку. Діяли зненацька. Були в масках. Почали погрожувати і вимагати гроші. Жінка стверджувала, що вона пенсіонерка і грошей в неї немає. Однак нападники не повірили. Зв'язавши її мотузкою від домашнього халату, втрьох стали перевертати всі домашні шухляди і тумбочки. Врешті знайшли сховані 10 тисяч гривень і пристойний мобільний телефон. Забравши гроші і мобілку, швидко зникли через двері.

Жінка на силу розв'язалася. Прийшла до сусідки, разом викликали міліцію.

"Один з них був сусідом потерпілої, часто навідувався до неї позичити гроші, - говорять кореспонденту Gazeta.ua у відділі зв'язків з громадскістю обласного управління міліції у Харківській області. - Наш собака одразу взяв їхній слід. Вдалий наліт обмивали в місцевому інтернет-клубі."

На руках у затриманих правоохоронці знайшли значну частину вкрадених грошей і мобільний телефон потерпілої. Решту вже встигли припиячити.

Наразі всі троє сидять у слідчому ізоляторі і чекають на вирок суду. За порушеною кримінальною справою на зловмисників чекаю від трьох до шести років позбавлення волі.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Вкрадені 10 тисяч пенсіонерка збирала на похорони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі