середа, 12 грудня 2018 17:38

Висіла на дереві вниз головою: людей викрадали за неіснуючі борги

Висіла на дереві вниз головою: людей викрадали за неіснуючі борги
На Миколаївщині затримали двох чоловіків, які викрадали людей за неіснуючі борги. Фото - novosti-n.org

У селі Мигія Первомайського району Миколаївщини затримали двох чоловіків, які викрадали людей.

Зі своїх жертв вимагали повернути неіснуючі борги, били та катували, повідомили у прес-службі Первомайської місцевої прокуратури.

Встановлено, що з кінця вересня 42-річний і 28-річний місцеві жителі, по телефону і при особистих зустрічах, погрожували та вимагали у жительки села від 2 до 15 тис. грн., поступово збільшуючи суму. Потерпіла була змушена написати розписку про неіснуючу позику в 7 тис. грн., яку разом зі своїм паспортом передала одному зі зловмисників.

"17 листопада зловмисники викрали потерпілу з власного будинку, привели в будинок одного з них. Там, зав'язавши ноги потерпілої мотузкою, повісили її на дереві вниз головою і утримували в нелюдських умовах", - розповіли в прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З переселенки вибивають вигадані борги

Аналогічним чином ними 3 грудня був викрадений ще один односелець, якого "рекетири", побили та в багажнику вивезли з території сільського магазину. Викраденого утримували в будинку, де систематично катували з метою отримання грошей.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження. Підозрюваним обрали запобіжні заходи. Одного взяли під варту, іншого – під цілодобовий домашній арешт.
Досудове розслідування триває.

Депутата однієї із селищних рад Житомирщини звинуватили у викраденні людини та незаконному заволодінні мільйоном гривень.

Зараз ви читаєте новину «Висіла на дереві вниз головою: людей викрадали за неіснуючі борги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі