понеділок, 02 вересня 2013 10:50

Винуватець ДТП знову гуляє по столиці і фотографується, поки його розшукує Інтерпол

Винуватець ДТП знову гуляє по столиці і фотографується, поки його розшукує Інтерпол
Фото: vesti.ua

Розшукуваний Інтерполом за смертельне ДТП на бульварі Шевченка Сергій Калиновський знову засвітився в Києві. У соцмережах він виклав нове фото, зроблене біля Софії Київської - навпроти главку київської міліції. Там кажуть: втікача шукають.

Сьогодні Калиновському виповнюється 28 років. Шість з них він ховається від відповідальності за ДТП - у ньому загинули прапорщик Володимир Куликовський і наречена Сергія - Анастасія. Однак, судячи з фото в соцмережі, він розгулює по Києву і спілкується з відомими людьми. Правда, з його сторінки зникла його подруга - художниця і тусовщиця Тетяна Лойко, з якою він ще в травні сфотографувався на Пейзажці, а також у клубі "Маячок". Та й на сторіночці самої Тетяни Сергія більше немає. За словами джерела, близького до оточення Калиновського, він часто буває в церкві. Мати Сергія, екс -дружина олігарха Дмитра Фірташа Марія Калиновська, була хвора. Але, за словами глави Партії захисників Вітчизни Юрія Кармазіна, куди входить і Марія Михайлівна, зараз вона йде на поправку: "Вона дзвонила з-за кордону. Я запросив її в гості, але поки не приїжджала".

В українському бюро Інтерполу говорять, що якщо Калиновський в Україні, то його затриманням повинна займатися столична міліція. "Ми допомагаємо, якщо підозрюваний виявляється за кордоном ", - сказав глава відомства Василь Неволя. У міліції ж кажуть, що соцмережі не показник. "Він може фото викладати з Туреччини, чи, може, це оперативники роблять, щоб змусити його виявитися" , - припустив спікер Ігор Михалко. Родичі загиблого прапорщика допомоги від Калиновських не дочекалися. "Я раз подзвонила, але брат Сергія нагрубив" , - сказала мама Куликовського.

Ще один втікач, екс - начальник главку комунальної власності КМДА, соратник Черновецького, Анатолій Чуб опинився в дивній ситуації. На вимогу українського Інтерполу ще у грудні минулого року він був затриманий на території Грузії, а питанням його екстрадиції займалася Генпрокуратура. Тепер Чубу, за словами нашого джерела в Київраді, пред'явили нове звинувачення - у підробці грузинського паспорта. А значить, його відправка на батьківщину відкладається. Нагадаємо: в Україні Анатолій Чуб проходить у справі про викрадення джипа, в якому знаходилися документи на приватизацію у Києві в 2007-2009 рр. Після цього Чуб зник, хоча джерела розповідали, що він живе в Грузії, володіє невеликим бізнесом ( тримає кафе), п'є вино і скаржиться на нудьгу .

Зараз ви читаєте новину «Винуватець ДТП знову гуляє по столиці і фотографується, поки його розшукує Інтерпол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі