середа, 27 жовтня 2021 17:29

Винуватець ДТП у Харкові має умовний термін за стрілянину в магазині

Винуватець ДТП у Харкові має умовний термін за стрілянину в магазині
Унаслідок його дій постраждали 39-річна жінка та її 19-річний син. Фото: t.me/kharkiv_1654

Винуватець смертельної ДТП у Харкові, якому загрожує до восьми років тюрми, раніше вже мав проблеми із законом.

16-річний Микола Харківський перебуває на умовному терміні покарання за завдання тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості, заявив 27 жовтня начальник відділу слідчого управління поліції Олександр Умніков під час брифінгу.

Торік у липні підлітка засудили до двох років умовно за стрілянину у супермаркеті. Унаслідок його дій постраждали 39-річна жінка та її 19-річний син.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося відео перших хвилин після кривавої аварії у Харкові

2019-го тоді ще 14-річний підліток стріляв із пневматичного пістолета. Постраждалих із тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Харкові: батько затриманого підлітка "знайшов" винних

Аварія в Харкові сталася на перехресті проспекта Гагаріна та вул. Одеської увечері 26 жовтня. Водій Infiniti на шаленій швидкості їхав на червоне світло, після чого врізався в Chevrolet. Останній автомобіль рухався на дозволений сигнал світлофора. Автівку розірвало на частини. Водій Chevrolet Aveo загинув на місці. Травмовані троє пасажирів Infiniti й водій. Їх госпіталізували.

Слідчі наполягатимуть на взятті водія Infiniti під варту. Йому загрожує покарання від трьох до восьми років тюремного ув'язнення. Infiniti належить його матері. Клопотання про обрання запобіжного заходу завтра розглядатиме Київський районний суд Харкова.

Зараз ви читаєте новину «Винуватець ДТП у Харкові має умовний термін за стрілянину в магазині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі