понеділок, 27 травня 2013 14:02

Вінницького адвоката добряче побили серед білого дня: один з нападників - темношкірий

Вінницького адвоката добряче побили серед білого дня: один з нападників - темношкірий
Фото: guns.allzip.org

Адвоката 49-річного Сергія Маняка із Вінниці двоє невідомих побили серед білого дня. Це сталося вчора, близько 3-ї години дня, коли чоловік вийшов з гуртожитку, де винаймає кімнату, і мав їхати за дружиною.

"Один темношкірий, другий світлявий. Напали на мене з-за спини.  Збили мене з ніг ударом в голову. В руках тримали інструмент, схожий на кастет. Молотили мене протягом десяти секунд. Хто це такі і хто їх найняв, розберемося. Я записав адреси і номери телефонів свідків" - каже Сергій Маняк.

Від отриманих травм чоловік втратив свідомість. Перехожі викликали "швидку". Його відвезли до другої міської лікарні. Там йому надали медичну допомогу. Адвокат від госпіталізації відмовився. В лікарні написав заяву до міліції про побиття.

"Наступного дня просив у міліції дати направлення на судово-медичну експертизу, але мені відмовили. Послалися на те, що це нікому зробити. На їхні дії написав заяву до обласної прокуратури. Мені треба зняти побої, бо вся спина синя, голова посічена, весь опух" - заявив Маняк.

Адвокат впевнений, що напад був спланований і пов'язаний виключно з його професійною діяльністю.

"На даний час я займаюся двома кримінальними справами. По одній фігурує колишній працівник контррозвідки України, де було порушене провадження по факту провокації хабара, по іншій – голова райсуду. По ньому подав подання, щоб його звільнили з цієї посади. Ймовірно, що мене ще хочуть усунути від справи, яка була порушена по факту захвату розважального комплексу, вартістю два мільйони доларів у селі Трибухи Літинського району, - зауважив Маняк, - До того мене залякували лише словесно, з ножами та пістолетами. Намагалися збити, коли переходив дорогу. А це дійшла справа до фізичної розправи".

Зараз ви читаєте новину «Вінницького адвоката добряче побили серед білого дня: один з нападників - темношкірий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі