понеділок, 24 жовтня 2011 19:45

Вінницький "Бетмен" витягнув з вогню людину

Вінницький "Бетмен" витягнув з вогню людину

24 жовтня близько 11.00 на вул. Скалецького у Вінниці загорілась машина таксі "Деу". У її водія стався епілептичний приступ просто під час руху.

За словами Ірини Курінної з прес-служби УМНС у Вінницькій області, спочатку автівка врізалась в бордюр, потім загорілась.

"Коли водієві стало погано, пасажир із заднього сидіння скерував машину на узбіччя. Різкий наїзд на бордюр спричинив пошкодження нижньої частини двигуна. Витекла велика кількість пального з подальшим займанням", - сказала вона.

Як тільки авто зупинилось, два пасажира вибігли з машини і зникли з місця події.

"Свідком пригоди став наш співробітник з пожежної частини № 3 Олександр Сушинський. Він витягнув непритомного водія, надав йому необхідну допомогу та почав гасити пожежу. Гасити вогонь під капотом допомагали інші водії, які зупинились, побачивши, що трапилось. Олександру Вікторовичу вже не вперше доводиться рятувати людей. І не тільки на службі. Співробітники між собою прозвали його "бетменом". Кажуть, з ним часто трапляються пригоди, коли потрібно проявити відвагу", - зазначила Ірина Курінна.

Пожежу остаточно ліквідувала машина МНС.

Водія забрала швидка. Після огляду невролога його відпустили додому.

Зараз ви читаєте новину «Вінницький "Бетмен" витягнув з вогню людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі