середа, 15 березня 2017 02:11

"Він обіцяв дітям відпущення гріхів", - пастор-педофіл зґвалтував 13 дівчат

Автор: Маріупольські новини
  Пастор без ноги ґвалтував і розбещував  неповнолітніх дівчат
Пастор без ноги ґвалтував і розбещував неповнолітніх дівчат

В Маріуполі Апеляційний суд Донецької області виніс остаточний вирок пастору-педофілу 65-річному Миколі Іващенку. Він отримав 13 років в'язниці. За даними слідства, пастор зґвалтував і розбестив 13 неповнолітніх дівчат.

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

"Надано достатньо доказів провини 65-річного громадянина, який з 1996 по 2012 роки був єпископом неканонічної церкви в місті Маріуполі. Починаючи з 1999 по 2012 рік він розбещував і насильно вступав у статевий зв'язок природним і неприродним способами з малолітніми та неповнолітніми дівчатами, які відвідували цю церкву. За це він обіцяв дітям відпущення місті гріхів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґвалтівник погрожував 10-річній дівчинці перерізати горло

Протягом трьох днів процесуальні документи будуть передані в суд першої інстанції, після чого поліція отримає розпорядження про арешт засудженого і його етапування до місця відбування покарання. Про це повідомив державний обвинувач по справі Олександр Заїка, передають "Маріупольські новини".

Обвинувачений і представники його захисту в суд не з'явилися. За інформацією свідків, Микола Іващенко продовжував свою діяльність в якості пастора до теперішнього часу, незважаючи на винесення вироку в першій інстанції. Його прихожанами є понад 100 маріупольців. Сам пастор має інвалідність — він не має однієї ноги та прикутий до візка. Протягом 5 років, поки тривало слідство, був на свободі, оскільки справу кілька разів повертали на дорозслідування.

26-річному Михайлу з міста Ладижин Вінниччини присудили довічне позбавлення волі. Чоловік згвалтував і вбив 32-річну Віту Штойко й Людмилу Помагайбо, 36 років, із міста Ладижин.

Зараз ви читаєте новину «"Він обіцяв дітям відпущення гріхів", - пастор-педофіл зґвалтував 13 дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі