понеділок, 03 червня 2019 18:10

Викрили кілька борделів у центрі Києва

Викрили кілька борделів у центрі Києва
Організатором виявилася 24-річна киянка Фото: npu.gov.ua

У Києві "накрили" стриптиз-клуб, у якому надавали сексуальні послуги.

Організатором виявилася 24-річна киянка, повідомила прес-служба Національної поліції.

Затримали організатора та диспетчера місць розпусти у кількох столичних квартирах. Киянка винаймала кілька квартир у центрі столиці, де близько десяти жінок надавали послуги сексуального характеру.

Диспетчер направляв клієнтів на конкретні адреси. За годину послуг дівчата отримували $50, половину віддавали організаторові.

Під час обшуку помешкань поліція вилучила гроші, мобільні телефони, з яких здійснювалися дзвінки клієнтам, чорнові записи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сутенери накачували повій наркотиками

Відкрили кримінальне провадження за статтею сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Організаторові і диспетчеру загрожує до 7 років позбавлення волі. Проти двох жінок, які надавали сексуальні послуги, відкрили провадження за статтею заняття проституцією. Стаття тягне за собою попередження або накладення штрафу. Суд обрав зловмисницям, які створили місця розпусти, міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Поліція Києва викрила у столиці 6 борделів, що видавали за масажні салони. Зловмисники розміщували рекламні оголошення на одному із сайтів.

Зараз ви читаєте новину «Викрили кілька борделів у центрі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі