неділя, 06 травня 2007 16:21

Виконавиця ролі королеви відмовилася від вечері з Єлизаветою II

Виконавиця головної ролі у фільмі "Королева" - британська актриса російського походження Хелен Міррен - відмовилася від приватної вечері, на яку її запросила королева Великобританії Єлизавета II.

Королева Великобританії запросила відому актрису та її чоловіка, режисера Тейлора Хекфорда, на вечерю в Букингемській палац, яка мала відбутися 1 травня, напередодні відльоту Єлизавети з державним візитом до США. Проте 61-річна актриса зараз знаходиться в американському штаті Дакота, де проходять зйомки фільму "Національне надбання: книга секретів", і тому була змушена відхилити запрошення.

Відмова Міррен від вечері з королевою була сприйнята в Букінгемському палаці як знак зневажливого поводження. "Для Її Величності досить нетипово запрошувати на вечерю когось, хто зобразив її у фільмі, і тому ми не чекали почути, що дата вечері буде незручна для акторки", - сказав представник Букінгемського палацу. Він зазначив, що календар королеви розписаний на рік вперед.

Тим часом, це не вперше, коли актриса відмовляється від монарших милостей. В 1996 році вона прославилася тим, що відмовилася від ордена Британської Імперії. Проте сім років по тому вона все ж таки прийняла орден, але вищого ступеню, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Виконавиця ролі королеви відмовилася від вечері з Єлизаветою II». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі