середа, 15 січня 2020 18:28

Виконавці замаху на Соболєва контактували з правоохоронцем

Виконавці замаху на Соболєва контактували з правоохоронцем
3-річного Олександра застрелили в центрі Києва, коли їхав у авто разом із батьком, депутатом В'ячеславом Соболєвим. Фото - Апостроф

Як мінімум один працівник правоохоронних органів був в контакті із виконавцями замаху на родину депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

До вбивства 3-річного хлопчика можуть бути причетні ще мінімум двоє людей, однак над ними не працюють слідчі. Про це під час брифінгу заявив Соболєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Соболєв проводить власне розслідування вбивства 3-річного сина

"В мене є стовідсоткова інформація про те, що двоє осіб, які можуть бути причетні до вбивства мого сина наразі гуляють країною. Стрілок їздив на стрільбище, готував гвинтівку. Про це знало кілька осіб", — зазначив депутат.

Він також додав, що Андрій Лаврега — підозрюваний у вбивстві сина Соболєва, відвідував акції громадської організації "Традиція і порядок", членом якої був підозрюваний організатор злочину Юсуп Абуєв і який нібито покинув Україну у липні 2019 року. Адвокат депутата Єгор Бодров наголосив, що останнього досі немає у базі Інтерполу.

2 млн грн винагороди обіцяє депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв за інформацію про замовника злочину, під час якого загинув його 3-річний син.

Зараз ви читаєте новину «Виконавці замаху на Соболєва контактували з правоохоронцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі