вівторок, 17 липня 2012 12:23

Вихованців бориспільського дитсадка налякав ексгібіціоніст

Вихованців бориспільського дитсадка налякав ексгібіціоніст
Правоохоронці вже склали фоторобот та розпочали активні пошуки чоловіка. Фото: esp.md

На Київщині невідомий проник у роздягалку дитсадка і поки виховательки не було поряд, роздягнувся перед чотирма малюками, передає УНН.

Інцидент стався у Борисполі. На разі невідомого розшукують. За інформацією правоохоронців, ніхто з дорослих чоловіка, який заходив або виходив з дитячої роздягалки не бачив. Разом з тим є інформація про те, що в той же день якийсь невідомий був помічений на території іншого дитсадка, який знаходиться поряд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На німку напала банда ексгібіціоністів

Правоохоронці вже склали фоторобот та розпочали активні пошуки чоловіка.

Нагадаємо, в селищі Вигурівщина Київської області міліціонери зловили 30-ти літнього чоловіка. Він змусив 8-річну дівчинку дивитися на його статеві органи.

"Це виявився не маніяк, а ексгібіціоніст. Такі не гвалтують, тільки демонструють своє "хазяйство" дітям, - говорить заступник начальника ЦОС УМВС у Києві Володимир Дмитренко. - Він з Києва. Підійшов на вулиці до дівчинки і запропонував їй допомогти донести речі. По дорозі запросив на кладовище. Дівчинка погодилася. Там він зняв свої штани. Дівчинка злякалася і почала верещати".

Зараз ви читаєте новину «Вихованців бориспільського дитсадка налякав ексгібіціоніст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі