понеділок, 07 листопада 2022 10:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Відступатимуть до Криму ‒ окупант розповів родичам про ситуацію на Херсонщині

Відступатимуть до Криму ‒ окупант розповів родичам про ситуацію на Херсонщині
Російські окупанти збираються відступати з Херсонщини. Фото: slovoidilo.ua

Російські окупанти збираються відступати з Херсонщини. Відходити хочуть до Криму.

Ще 21 жовтня один з російських військових розповідав рідним телефоном про відступ. Запис розмови оприлюднило Головне управління розвідки міноборони України.

Розвідники ідентифікували особу окупанта. Це Роман Федорінов, 2001 року народження. Ймовірно, родом він із селища Шушинське Красноярського краю РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Скоро звалюватимемо" - окупант про ситуацію в Херсоні

Чоловік тимчасово виконує функції командира танку. З березня прикомандирований до ОМОНу. Проходить військову службу у танковому батальйоні 205-ої окремої мотострілецький бригади.

"Чотири дні нас не припиняли бомбити…", ‒ каже окупант.

Родичі говорять, що чули, як росіяни нібито розгромили українців біля Херсона.

"Ці новини не слухайте", ‒ відповів росіянин.

Російські війська в Україні продовжують грубо порушувати закони та звичаї ведення війни стосовно цивільного населення. У Каховці в Херсонській області тривають пошуки диверсійних груп та коригувальників вогню. Затриманих вивозять до Горностаївки, де під тортурами "вибивають" покази, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 7 листопада.

В окупованому Херсоні російські військові замінували об'єкти критичної інфраструктури. Зокрема, ТЕЦ. Про це повідомляє херсонський журналіст Костянтин Риженко.

Зараз ви читаєте новину «Відступатимуть до Криму ‒ окупант розповів родичам про ситуацію на Херсонщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі