понеділок, 06 січня 2020 15:42

Відсидів за зґвалтування: розповіли про підозрюваного у вбивстві двох подруг у Києві

Відсидів за зґвалтування: розповіли про підозрюваного у вбивстві двох подруг у Києві
У орендованій квартирі на Подолі в Києві 4 січня знайшли вбитими двох подруг. Фото - pravda.com.ua

Затриманих за підозрою у вбивстві подруг 16-річної Марії Каминіної і 19-річної Єви Лисенко в Києві одеські правоохоронці уже передали слідчо-оперативній групі київської поліції.

Слідство підозрює, що 34-річний чоловік і 19-річна жінка втекли з Києва одразу після скоєння злочину. Про чоловіка відомо, що він має судимість за зґвалтування, розповів начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство двох дівчат у Києві: перші офіційні подробиці

"Ми тільки їх затримали, проводяться слідчі перші дії. І у поліції, у слідчого, у процесуального керівника прокуратури Києва є доба до завтрашнього ранку повідомити їм про підозру. Затриманий чоловік був раніше судимий за зґвалтування. Відсидів 10 років. Цю інформацію я можу підтвердити", - розповів Крищенко, передає ТСН.

Мотиви вбивства остаточно не з'ясовані. Поліція припускає, що в орендованій квартирі могла виникнути суперечка, яка призвела до таких трагічних наслідків.

Підозрюваним загрожує до 15 років за ґратами або довічне ув'язнення.

Дівчата зникли 2-го січня. Їхні тіла знайшли в орендованій квартирі на Подолі в Києві 4 січня. До вбивства можуть бути причетні волинянин 34-річний Сергій Ксьондзик із села Любитів Ковельського району та 19-річна Єлизавета Бершацька з села Липняжка Добровеличківського району Кіровоградської області.

Зараз ви читаєте новину «Відсидів за зґвалтування: розповіли про підозрюваного у вбивстві двох подруг у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі