середа, 12 травня 2021 15:08

Відомо, чиє авто підірвали з гранатомета

Відомо, чиє авто підірвали з гранатомета
В Івано-Франківську обстріляли з гранатомета BMW Х5. Фото: if.npu.gov.ua

Автомобіль BMW X5, який підірвали з ручного протитанкового гранатомета в Івано-Франківську, належить уродженцю Львівщини 26-річному Тарасу Белзу.

Право на користування BMW мав франківський дзюдоїст Давид Харебава, який також є керівником ГО "Хазард". Про це Gazeta.ua стало відомо з власних джерел.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авто розстріляли з гранатомета: відео з місця та що кажуть свідки

Белз є співзасновником ТОВ "ТІ БІ БІЛДІНГ", яке зареєстроване в місті Миколаєві (обласному) й займається будівництвом, за інформацією бізнес-аналітичної платформи YouControl.

Також він є серед засновників ТОВ "Нептун и К", яке володіє одеським рестораном "Глечик". Сам Белз зареєстрований у Дрогобичі на вул. Грушевського. Також він є повним тезкою івано-франківського підприємця, власника ресторану "Cruce de Gustos"Тараса Павловича Белза.

В Івано-Франківську 11 травня приблизно о 23:25 на вул. Галицькій вибухнув BMW Х5. Попередньо, авто підірвали з ручного протитанкового гранатомета зі сторони берега річки Бистриця-Солотвинська.

Зараз ви читаєте новину «Відомо, чиє авто підірвали з гранатомета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі