середа, 16 вересня 2020 17:21

Відомий лікар випав з вікна власної квартири - ЗМІ

Відомий лікар випав з вікна власної квартири - ЗМІ
Лікар зовсім нещодавно переніс COVID-19 і перебіг хвороби був важким Фото: Facebook Ирина Борзенко

14 вересня у Харкові у Подільському провулку знайшли мертвим чоловіка. Він лежав на тротуарі в калюжі крові. Про тіло померлого першими повідомили очевидці на каналі "Харьков Life" у Telegram.

"Під вікнами лежить чоловік. Він мертвий і весь в крові. Вікно, з якого, ймовірно, він впав, також в крові. Працюють копи і медики", – написали користувачі соцмереж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студент написав записку та викинувся з 6-го поверху

За попередніми даними, 40-річний чоловік вистрибнув з вікна своєї квартири, пише місцеве видання NewsRoom.

Загиблий – Олег Басилайшвілі, який пропрацював педіатром понад 25 років, на його рахунку сотні врятованих життів. Також він працював у відділенні реанімації та інтенсивної терапії новонароджених, а з 2019 року керував власним медичним закладом. У соціальних мережах батьки маленьких пацієнтів пишуть пости вдячності за порятунок своїх малюків.

"Рідні Басилайшвілі шоковані тим, що сталося. Вони повідомили, що лікар зовсім нещодавно переніс Covid-19 і перебіг хвороби був важким. Незадовго до смерті Олег Басилайшвілі виписався з лікарні та закінчував лікування вдома. Друзі й знайомі характеризували його як життєрадісну і веселу людину, професіонала своєї справи", – йдеться у повідомленні.

Поліція з'ясовує всі обставини надзвичайної події.

Із вікна палати на 5-му поверсі Чернігівської міської лікарні №3 вистрибнув 48-річний чоловік. Від отриманих травм загинув на місці.

Зараз ви читаєте новину «Відомий лікар випав з вікна власної квартири - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі