неділя, 09 серпня 2020 18:10

"Видно, дитя захищалося" - нові подробиці вбивства 8-річного хлопчика

"Видно, дитя захищалося" - нові подробиці вбивства 8-річного хлопчика
На Чернігівщині 30-річний чоловік зарізав 8-річного сина. Фото: cn.npu.gov.ua

Тиждень тому біля села Скорінець на Чернігівщині знайшли вбитим 8-річного Микиту Осадчого. Зник напередодні, коли пішов прогулятися в ліс із батьком, 30-річним Андрієм. На тілі хлопчика експерти нарахували щонайменше 50 різаних ран.

Порізи були не лише на тулубі, а й на руках та ногах. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповів мешканець Скорінців 61-річний Микола, який був понятим.

"Страшно було дивитися на дитину. Коло голови була велика рана, з якої кров текла. Десятки тих ран, і спереду, і ззаду, на ніжках. І ручки порізані, між пальчиками. Видно, дитя захищалося. Були й не глибокі, такі поверхневі порізи, наче їх який садист лишав. Не знаю, як таке сотворити з дитиною можна", - каже чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 30 ножових у спину, і ще 20 – у груди: подробиці страшної розправи над 8-річним хлопчиком

У вбивстві сина, за інформацією поліції, чоловік зізнався, як знайшли тіло дитини. У його речах виявили і закривавлений ніж. У суді він був небагатослівний. Від пояснень відмовився. Просив лише призначити йому домашній арешт. Два роки тому - за рік до розлучення - Андрій Осадчий лікувався в психоневрологічній лікарні. Але на обліку там не стояв. До кримінальної чи адміністративної відповідальності не притягувався.

Матір дитини слідчим розповідала про складні стосунки з колишнім, але каже, що сина він любив.

Слідство у справі триває. Призначена низка експертиз.

Про зникнення хлопчика в поліцію 2 серпня повідомила його мати. Пошуки тривали всю ніч. У них брали участь близько сотні правоохоронців, рятувальників, лісників і небайдужих громадян. Серед них був і 30-річний батько зниклого. На його одязі поліцейські помітили кров, а при ньому був закривавлений ніж. Пошуки тривали до 7-ї ранку. Коли тіло хлопчика знайшли, батько зізнався в убивстві.

Зараз ви читаєте новину «"Видно, дитя захищалося" - нові подробиці вбивства 8-річного хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі