пʼятниця, 30 грудня 2022 16:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Відбув на концерт Кобзона: у Донецьку ліквідували топчиновника зі Слідкому РФ

Відбув на концерт Кобзона: у Донецьку ліквідували топчиновника зі Слідкому РФ
У тимчасово окупованому Донецьку ліквідували одного із керівників Слідчого комітету Росії. Фото: 24 канал

У тимчасово окупованому Донецьку ліквідували одного з керівників Слідчого комітету Росії.

Мова про Євгена Рибакова, який займав посаду заступника керівника. Про загибель росіянина повідомили у самому Слідчому комітеті, пише "24 канал".

Він вирушив на Донбас у відрядження. У Слідкомі цинічно стверджують, що він нібито "займався розслідуваннями військових злочинів ЗСУ".

Окупант загинув у результаті артилерійського обстрілу в п'ятницю 30 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ вдарили по гуртожитку в Алчевську, де базувалися окупанти: подробиці

У російських Telegram-каналах припустили, що заступника керівника Слідкому ліквідували під час нещодавнього обстрілу готелю "Вікторія".

А ще визнають, що після низки подібних випадків "відряджень", окупантам краще селитися не в готелях, а на квартирах чи в приватному секторі.

У Слідкомі назвали Рибакова "справжнім професіоналом своєї справи" та одним із найкращих своїх офіцерів. Він "неодноразово нагороджувався", оскільки "відзначився" на війні на Північному Кавказі, був ветераном бойових дій та ветераном військової служби в Росії.

У червні під Попасною українські військові ліквідували російського генерал-лейтенанта Романа Кутузова.

Про ліквідацію Кутузова повідомляла українська розвідка, але його смерть, як і інших високих військових чинів, відкидало російське командування. Про це повідомив журналіст Сергій Костеж у Facеbook.

Він зазначив, що за офіційною версією, Кутузов командував 8-ю армією і мав би бути в Новочеркаську Ростовської області РФ. Але в ці дні він чомусь командував 1-м армійським корпусом так званої ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Відбув на концерт Кобзона: у Донецьку ліквідували топчиновника зі Слідкому РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі