середа, 15 вересня 2021 11:30

Вибух авто в Дніпрі: імена й фото загиблих

Під час вибуху автомобіля Nissan Primera в Дніпрі загинув ветеран АТО, сапер Олексій Кавлак.

Автор: t.me/dnepr_operative
  Під час вибуху  автомобіля Nissan Primera у Дніпрі  загинув ветеран АТО Олексій Кавлак
Під час вибуху автомобіля Nissan Primera у Дніпрі загинув ветеран АТО Олексій Кавлак

Друга загибла - начальниця відділу зв'язків зі ЗМІ й роботи із громадськістю обласної Держслужби з надзвичайних ситуацій Дар`я Гречіщева, повідомили колеги.

Автор: facebook.com/MNS.GOV.UA
  Капітан служби цивільного захисту, керівниця  відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю  ДСНС у Дніпровській області Дар’я Гречіщева загинула під час вибуху авто
Капітан служби цивільного захисту, керівниця відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ДСНС у Дніпровській області Дар’я Гречіщева загинула під час вибуху авто

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частини тіл розліталися навкруги: нові подробиці й фото вибуху автомобіля

"Дар`я була одна з найкращих працівників ДСНС. А очолюваний нею відділ - одним із найпередовіших, найфаховіших, найпотужніших серед усіх регіональних пресслужб ДСНС.

Як керівник Дар`я не боялася експериментувати, проявляти ініціативу, завжди тримала руку на пульсі нововведень, зокрема, однією з перших у ДСНС почала просувати й популяризувати гендерний напрям у роботі управління", - розповіли колеги.

Що стало причиною вибуху - встановлюють.

Вибух автомобіля Nissan Primera в Дніпрі стався 15 вересня приблизно о 09:00 на просп. Богдана Хмельницького. Загинули двоє людей, які були в салоні.

Вибух був такої сили, що в дев'ятиповерхівці поруч повилітали вікна, кажуть свідки. У цей час поруч було багато людей. Дивом ніхто не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Вибух авто в Дніпрі: імена й фото загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі