четвер, 17 жовтня 2019 16:36

Ветеран АТО затримав злочинця, який порізав ножем пасажира трамваю

Ветеран АТО затримав злочинця, який порізав ножем пасажира трамваю
Затримав злочинця, – ветеран війни Ігор Галушка, який у складі полку "Азов" обороняв Мар'їнку

У Львові затримали підозрюваного у ножовому пораненні пасажира трамвая.

"Хлопець – 25-річний львів'янин, студент, учасник бойових дій. Був очевидцем цієї події. Упізнав розшукуваного, разом із товаришами затримав його та передав поліцейським", – розповіли у прес-службі патрульної поліції Львова.

Заявник вказав на групу з чотирьох осіб. В одного з чоловіків виявили розкладний ніж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після фото у трамваї жінку розстріляли на очах у дітей

Підозрюваному 36-річному жителю Мостиського району суд має обрати міру запобіжного заходу. За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень йому загрожує позбавлення волі від 5 до 8 років.

Затримав злочинця ветеран війни Ігор Галушка, який у складі полку "Азов" обороняв Мар'їнку. Під час бою отримав важке поранення в голову. Сьогодні займається кросфітом і виступає на Іграх нескорених.

45-річного чоловіка поранили ножем у трамваї №8, що курсує з центру Львова на Сихів, у неділю, 13 жовтня. Він став очевидцем того, як невідомі чоловіки намагались викрасти мобільний телефон у дівчини та перешкодив їм. Тоді один із зловмисників завдав йому удару ножем у груди. Він перебуває у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Ветеран АТО затримав злочинця, який порізав ножем пасажира трамваю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі