середа, 15 вересня 2021 19:59

"Верхню частину тіла водія викинуло під будинок" - нові подробиці вибуху в Дніпрі

"Верхню частину тіла водія викинуло під будинок" - нові подробиці вибуху в Дніпрі
У Дніпрі вибухнув автомобіль Nissan Primera. Загинули двоє людей, які були в салоні. Фото: dp.npu.gov.ua

Вибух автомобіля Nissan Primera у Дніпрі був такої сили, що у будинку №10 по просп. Богдана Хмельницького винесло шибки. Водій Олексій Кавлак та його пасажирка Дар'я Гречищева, загинули на місці.

Уламки авто розкидало на інший бік вулиці. Разом із ними летіли частини тіл, розповіла Gazeta.ua очевидиця Ірина Муравей.

"Рвонуло так, що на всі боки полетіли вогняні уламки, якісь речі з авто. Верхню частину тіла водія викинуло під будинок. А поруч два дитячих садки і школа, через будинок навпроти дитяча та доросла поліклініки і лікарня. І банк крові, і житлові будинки. Якраз по алеї, де вибухнув автомобіль, йшло дуже багато людей - в школу, садки, на роботу і в лікарню. Диво, що тільки двоє постраждали, які були в авто", - розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух авто в Дніпрі: колега загиблого озвучила ще одну версію

Ліву частину авто розірвало повністю. Трохи більше уцілів багажник. Усередині залишилися якісь речі й домкрат, додають очевидці.

Чи знайшли фрагменти вибухівки - поки не відомо. Рвонуло поряд із авто, або в салоні, повідомила начальниця відділу комунікації обласної поліції Ганна Старчевська.

"Вибух стався або в або поряд з автомобілем, в якому знаходилось двоє осіб. Проводять експертизи", - каже Старчевська.

Мережею ширилася версія, що Кавлак міг перевозити в авто вибухівку. Однак друзі це заперечують. Загиблий не був сапером, а лише інструктором з мінної безпеки. Тому возити з собою в машині вибухові речовини для тренінгів не міг, каже голова громадської організації "Український Легіон" Олексій Санніков.

Вибух автомобіля Nissan Primera в Дніпрі стався 15 вересня приблизно о 09:00 на просп. Богдана Хмельницького.

Загинули двоє людей, які були в салоні. Це - інструктор Українського легіону 44-річний Олексій Кавлак та начальниця відділу зв'язків зі ЗМІ й роботи із громадськістю обласної Держслужби з надзвичайних ситуацій Дар`я Гречіщева, 35.

Справу розслідують як терористичний акт. До розслідування долучилася Служба безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «"Верхню частину тіла водія викинуло під будинок" - нові подробиці вибуху в Дніпрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі