понеділок, 21 листопада 2022 10:02

Спецтема: Війна Росії проти України

"Велике посилення з РФ": в напрямку Запорізької області рушила техніка та жива сила ворога

"Велике посилення з РФ": в напрямку Запорізької області рушила техніка та жива сила ворога
З Маріуполя на Запоріжжя рушила техніка та жива сила окупантів. Фото: скріншот з відео

20 листопада у тимчасово захопленому Маріуполі на Донеччині знову помітили рух особового складу та техніки російських окупантів.

Основний напрямок руху змінився. Курс окупанти тримали на Гуляй Поле Пологівського району Запорізької області, повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram 21 листопада.

"Щонайменш дві колони вантажних автомобілів та інженерної техніки по 35- 40 одиниць в кожній з боку Росії через місто вирушило через село Нікольське в напрямку Гуляй Поля. За останній тиждень – друге велике військове посилення з Росії в напрямку Гуляй Поля", – зазначив Андрющенко.

Тим часом в Мангуші через велику кількість розміщених окупантів запровадили патрулі. Основу їх формують виведені із Херсона загарбники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі готують нові зачистки ‒ пояснили причини

"По п'ять людей на один патруль. Біля районної адміністрації цілий день стоїть БТР із прапором морської піхоти", – додав Андрющенко.

За його інформацією, гауляйтеру Мангуського району Борису Тримі надали охорону з поліціянтів та військових через наближення української армії.

"Мангуш чекає на звільнення в січні. Тому – страх та посилена охорона. Бойовий дух на нулі", – підсумував радник.

Російська армія першочергово планує окупувати Луганську та Донецьку області. Після чого загарбники можуть націлитися на захоплення всієї Запорізької області. Про це заявив речник Східного угруповання військ Сергій Череватий.

Зараз ви читаєте новину «"Велике посилення з РФ": в напрямку Запорізької області рушила техніка та жива сила ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі