вівторок, 04 червня 2019 13:59

Вбивство 5-річного хлопчика: поліцейські виявились родичами

Вбивство 5-річного хлопчика: поліцейські виявились родичами
Патрульних, які поранили 5-річного Кирила в Переяславі-Хмельницькому затримали на 2 місяці. Хлопчик помер у лікарні 3 червня / фото: Відкриті джерела

Підозрювані у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова - родичі. Володимир Петровець доводиться зятем Іванові Приходьку, він чоловік його сестри Ольги.

Про це Gazeta.ua розповіло джерело у Переяславі-Хмельницькому.

У місті також говорять, що під час стрілянини було 3 учасників. Третій - 16-річний син Володимира від першого шлюбу. Саме його чоловіки вчили стріляти з рушниці.

За неперевіреною інформацією, дід померлого хлопчика погрожував дітям Петровця і Приходька. У поліцейських - по 2 малих дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У справі про вбивство хлопчика фігурують "невстановлені особи"

У батьків Кирила Тлявова є старший син.

Також стало відомо, що пораненого Кирила до лікарні везла жінка, яка говорила з хлопчиком за кілька хвилин до фатального пострілу.

31 травня у Переяславі-Хмельницькому на Київщині 2 правоохоронців — Іван Приходько та Володимир Петровець — "пристрілювали" рушницю, одна куля потрапила у двір, де грався 5-річний Кирило Тлявов. Дитину доставили із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньомозковою гематомою та переломом скроневої кістки до реанімаційного відділення Переяслав-Хмельницької центральної лікарні.

У понеділок, 3 червня, дитина померла.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство 5-річного хлопчика: поліцейські виявились родичами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі