середа, 03 березня 2021 18:35

Вбивала й викладала звірства в мережу: суд виніс вирок 25-річній шкуродерці

Вбивала й викладала звірства в мережу: суд виніс вирок 25-річній шкуродерці
У Запорізькій області засудили 25-річну жінку, яка знімала вбивства тварин на відео та викладала в соціальних мережах. Фото: instagram.com/negr_7775

У Запорізькій області суд виніс вирок 25-річній шкуродерці, яка вбивала тварин і викладала свої звірства у соцмережі.

Жінку визнано винною у виготовленні, зберіганні та розповсюдженні порнографії та у жорстокому поводженні з тваринами. Вона отримала 5,6 року позбавлення волі. Про це повідомляється на сайті Вільнянського районного суду Запорізької області.

Також жінка не має права займатися діяльністю, пов'язаною з виготовленням та реалізацією фото та відеопродукції строком на 3 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не було вибору, ідея не моя" - шкуродерка розповіла, чому знущалася над тваринами

"Суддею під час ухвалення вироку до обвинуваченої застосовано більш суворе покарання, аніж того вимагала сторона обвинувачення", - зазначили у пресслужбі суду.

Суд також виніс вирок 52-річному співмешканцю жінки, який організовував убивства тварин і знімав відео. Чоловіка засуджено на 4 років в'язниці з випробувальним терміном у 3 роки.

Вирок не набрав законної сили. Засуджені мають право на його оскарження у визначений законом термін.

Шкуродерка – Христина С* з Вільнянського району Запорізької області. За словами зоозахисників, діяла не одна, а зі спільниками. Очолював групу зловмисників 52-річний чоловік, також учасницею була його дружина. Вони вбивали та катували тварин, а також знімали порноролики за їхньою участю і публікували в соцмережі.

Зараз ви читаєте новину «Вбивала й викладала звірства в мережу: суд виніс вирок 25-річній шкуродерці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі