субота, 25 січня 2020 21:15

Валізу з iPhone та навушники на 1,8 млн грн забули в аеропорту

У забутому багажі в аеропорту Бориспіль знайшли 113 телефонів Apple iPhone та 71 комплект навушників Apple Air Pods Pro на загальну суму майже 1,8 млн грн.

Їх забули пасажири одного з авіарейсів з ОАЕ. Вони отримали лише частину багажу, а решту забули та покинули аеропорт, повідомляє Київська митниця Держмитслужби.

Вартісний товар виявили під час оформлення валіз до камери зберігання забутого багажу. У валізах знаходилися 44 iPhone 11 в упаковці, 63 iPhone 10 без упаковки, 6 iPhone 8 без упаковки та 71 комплект навушників Air Pods Pro.

Автор: Держмитслужба
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У літаку, який супроводжував президента, знайшли кокаїн

Автор: Держмитслужба
 

Про забуті телефони їх власники згадали лише за кілька тижнів після повернення з Еміратів. Пасажири порушили митні правила, тому за рішенням суду телефони та навушники вилучили.

Автор: Держмитслужба
 

Нагадаємо, у липні співробітники Київської митниці знайшли у вантажівці, що прибула з Франції 98 картин, які були заховані серед дерев'яних рам.

Зараз ви читаєте новину «Валізу з iPhone та навушники на 1,8 млн грн забули в аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі