субота, 16 серпня 2014 19:27

В зоні АТО місцеве населення збирає зброю "про запас"
8

Фото: mvs.gov.ua

Сумські міліціонери, які несуть службу в зоні АТО, вилучають у місцевого населення зброю, яку ті збирають "про запас".

Кинуту бойовиками зброю місцеві жителі не поспішають здавати правоохоронним органам, а ховають у себе в дворах і по домівках.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

"В одному дворі "випадково" знайшлися протитанковий ракетний комплекс ПТРК і 1600 набоїв, у другому - пістолет Макарова з двома спорядженими магазинами до нього, ще в деяких - автомат Калашникова, ручний кулемет Калашникова, гранатомет РПГ-18, тротилові шашки і велику кількість патронів калібру 5,45 мм", - йдеться в повідомленні.

 Прес-служба інформує: "У передмісті Червоного Лиману на обійсті колишнього ополченця бійці зведеного загону сумських правоохоронців знайшли та вилучили снайперську гвинтівку СВД, два магазини до неї, вісімдесят патронів калібру 7,62 мм, радіостанцію, польовий камуфляжний одяг і т.д. найцікавіше те, що серед усього цього був дбайливо загорнутий і захований головний убір російського кубанського казацтва. Пакет зі зброєю, спорядженням і одягом був прикопаний у дворі поруч з високим парканом. Для кращого маскування свіжоскопану ділянку закидали різним мотлохом: дірявими відрами, старими автомобільними шинами та іншим домашнім сміттям. Імовірно, господар сподівався, що його схованка уникне пильного міліцейського ока, проте сталося зовсім не так, як гадалося колишньому ополченцю".

Зараз ви читаєте новину «В зоні АТО місцеве населення збирає зброю "про запас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі