понеділок, 14 квітня 2014 14:05

В Житомирі 21-річний мажор влаштував потрійне ДТП

В Житомирі 21-річний мажор влаштував потрійне ДТП

13 квітня на вулиці Жуйко у Житомирі сталася аварія за участі представника місцевої "золотої молоді".

Як повідомили Gazeta.ua в прес-службі ДАІ УМВС України в Житомирській області, 21-річний молодик на ім'я Іван, перебуваючи за кермом TOYOTA, перевищив швидкість на небезпечній ділянці дороги і спричинив ДТП.

"Не впоравшись із керуванням, водій виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілем VOLKSWAGEN, за кермом якого був 33-річного житель смт. Попільня", – повідомили у прес-службі відомства.

Як повідомляють очевидці аварії, від удару TOYOTA молодика відскочила на сусідню смугу, зіткнувшись із автомобілем ВАЗ, за кермом якого перебував місцевий пенсіонер.

"Чорна іномарка на шаленій швидкості вилетіла нізвідки! В одну секунду вдарила кілька машин", – розповіла очевидець аварії, місцева жителька Мар'яна.

Наразі усі учасники ДТП, а саме два пасажири VOLKSWAGEN, водій автомобіля ВАЗ, а також п'ять пасажирів TOYOTA включно із водієм, який спричинив аварію, були направлені до районної лікарні. І хоча їхньому життю нічого не загрожує, водій та пасажир автомобіля VOLKSWAGEN, на який прийшовся основний удар, отримали важкі травми. Сам же винуватець аварії відбувся забоєм руки. У ДАІ вже визначають ступінь його відповідальності.

 

Зараз ви читаєте новину «В Житомирі 21-річний мажор влаштував потрійне ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі