пʼятниця, 29 червня 2012 16:41

В Ужгороді підпалили ресторан члена міськвиконкому

В Ужгороді підпалили ресторан члена міськвиконкому
Всередину ресторану через вікно вкинули ємність із легкозаймистою речовиною. Фото: ru.tsn.ua

У ніч на четвер в Ужгороді горів ресторан місцевої підприємниці, члена виконавчого комітету міської ради Маргарити Мощак. За останній місяць це четвертий підпал її власності.

Повідомлення про пожежу поступило близько п'ятої години ранку від співробітників охоронної фірми "Сенк". Вони приїхали на вулицю Дайбозьку до ресторану "Колиба", оскільки спрацювала сигналізація. Пожежники, які приїхали за кілька хвилин, швидко згасили вогонь. Він встиг пошкодити тільки дерев'яні лавицю, стіл та скатертину, закоптив стіни і стелю.

"За офіційною інформацією, всередину ресторану через вікно вкинули ємність із легкозаймистою речовиною", - розповіла власниця ресторану Маргарита Мощак.

Жінка також розповіла, що заклад вона не зачиняла. Прибиральники відмили наслідки пожежі і ресторан продовжив свою роботу.

Рестораторка написала заяву до міліції. Порушено четверту кримінальну справу по підпалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нахабному фермерові підпалили трактор

Натомість, Маргарита Мощак відмовилася коментувати останній підпал, зсилаючись на таємницю слідства.

Нагадаємо, це вже четверта спроба підпалу власності Маргарити Мощак, яка ще й очолює правління Закарпатського РВ Українського союзу промисловців і підприємців. 22 травня невідомий чоловік вилив відро бензину на дах тераси ресторану "Ужгородський замок", що належить Маргариті Мощак, і підпалив його. Однак, тоді вигоріло тільки 4 метри покрівлі. На місці знайшли запальничку з відбитками пальців. Згодом, 10 червня, невідомі зробили першу спробу підпалити автомобіль Маргарити Мощак. Камери відеоспостереження зафіксували чоловіка, який перестрибнув через огорожу, поклав дві пляшки на дах автомобіля і вже готувався підпалити його. Та тоді господарі встигли вибігти на подвір'я і завадити підпалу. Втретє через добу після того невідомі таки підпалили автомобіль Toyota Highlander 2011 року випуску, що знаходився у дворі будинку Маргарити Мощак. Авто вигоріло дотла.

По всіх чотирьох випадках злочинці не знайдені.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді підпалили ресторан члена міськвиконкому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі