середа, 11 вересня 2019 17:33

В Укргазвидобуванні проводять обшуки: подробиці

В Укргазвидобуванні проводять обшуки: подробиці
В компанії наголосили, що співрацюють з правоохоронцями. Фото: ТСН

Генпрокуратура, Держбюро розслідувань і Служба безпеки України проводять обшуки підрозділів Укргазвидобування.

Обшуки розпочалися зранку 11 вересня, повідомили в АТ "Укргазвидобування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Укренерго виявили корупційну схему на 40 млн грн

Органи здійснюють обшуки в апараті управління АТ "Укргазвидобування" та ГПУ "Полтавагазвидобування". У компанії наголосили, що співрацюють із правоохоронцями та надають необхідну документацію.

"Представники комерційної структури за "погодженням" з менеджментом Укргазвидобування та бездіяльності посадовців органів Держекоінспекції створили схему отримання неправомірної вигоди. Кошти привласнювали під час виконання договорів щодо утилізації відходів буріння на Полтавщині. Через дії зловмисників також завдано шкоди екології регіону", - повідомила прес-служба СБУ.

Слідчі дії тривають. Представнику комерційної структури повідомлено про підозру у вчиненні злочину, іншим фігурантам провадження планується оголосити підозри найближчим часом.

Поліція Дніпра проводить обшуки у Центральному офісі Приватбанку. Обшуки проводять за статтею 264 Кримінального кодексу (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів).

Зараз ви читаєте новину «В Укргазвидобуванні проводять обшуки: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі