вівторок, 15 квітня 2014 16:57

В Слов'янськ увійшли 20 БТРів і півтисячі військових МВС

В Слов'янськ увійшли 20 БТРів і півтисячі військових МВС
Фото: tyzhden.ua

У Слов'янськ Донецької області для проведення антитерористичної акції увійшла колона МВС України в складі близько 500 військовослужбовців та численної військової техніки.

Про це повідомляють очевидці в соціальних мережах.

"У Слов'янськ щойно увійшла колона МВС України з 500 військових, 20 БТРів, 2 вертольоти, кілька автобусів. Антитерористична операція буде", - йдеться в повідомленні.

Агентству "Інтерфакс" в координаційній раді Луганської області повідомили, що в словянским відзначаються перебої з мобільним зв'язком.

"Дійсно, у наших сусідів в Донецькій області в Слов'янську і Краматорську не працює мобільний зв'язок або працює з серйозними перебоями. Зазвичай таке відбувається під час провокацій чи спецоперацій", - сказав співрозмовник агентства.

Мобільні телефони ополченців самооборони Слов'янська і Краматорська нині недоступні.

Раніше Міноборони України заявило про початок операції в Краматорську. У районі аеродрому під містом чутні постріли.

12 квітня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив Facebook, що вежі мобільного зв'язку були знищені бойовиками. "Слов'янськ. Знищені вежі мобільного зв'язку, блоковані райвідділ міліції та СБУ", - повідомив Аваков.

 

Зараз ви читаєте новину «В Слов'янськ увійшли 20 БТРів і півтисячі військових МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі