вівторок, 28 березня 2017 02:58

В СІЗО померло двоє хворих ув'язнених

В СІЗО померло двоє хворих ув'язнених
Фото: beztabu.net

Двоє хворих ув'язнених померли в міжобласній багатопрофільній лікарні для засуджених при Львівській установі виконання покарань №19 (колишнє СІЗО Львівської області). Це сталося через неналежне надання медичної допомоги.

Про це повідомляє Центр інформації про права людини з посиланням на слова начальника відділу прокуратури Львівської області Андрія Приведи.

За словами представника прокуратури, факт смерті двох людей виявили під час перевірок медичних установ виконання покарань області.

"За результатами перевірок направлені документи прокурорського реагування керівництва Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Міністерства юстиції і Департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кабміні обіцяють європейські СІЗО

Правоохоронці відкрили два кримінальні провадження за фактом смерті хворих ув'язнених за неналежне виконання професійних обов'язків медичним працівником.

Зараз ви читаєте новину «В СІЗО померло двоє хворих ув'язнених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі