четвер, 02 березня 2023 21:52

Спецтема: Війна Росії проти України

В ОП звернулися до Лаврова і нагадали умову для переговорів

В ОП звернулися до Лаврова і нагадали умову для переговорів
Росії варто припинити просувати переговори на своїх умовах і вивести війська з України, заявив радник голови ОП Михайло Подоляк. Фото: Укрінформ

Росії варто припинити просувати переговори на своїх умовах і вивести війська з України.

Про це, коментуючи заяву міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова про готовність до "серйозних переговорів", заявив радник голови Офіса президента Михайло Подоляк. Відповідне нагадування для окупантів він оприлюднив у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зупиніть війну" – Бербок на G20 звернулася до Лаврова

"Лавров має нарешті оцінити "нові реалії на полі бойових дій", річну тривалість "триденної війни" та припинити просувати переговори на власних умовах. Умови зрозумілі: вивести війська з чужої території, відновити кордон 1991 року, почати "серйозні переговори", – написав Подоляк.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров на пресконференції за підсумками зустрічі глав МЗС країн G20 заявив, що Росія не відмовляється від серйозних пропозицій щодо мирних переговорів з Україною.

Державний секретар Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкен розповів про зустріч з Сергієм Лавровим.

Блінкен закликав РФ припинити повномасштабну війну в Україні і сісти за стіл переговорів.

Зараз ви читаєте новину «В ОП звернулися до Лаврова і нагадали умову для переговорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі