середа, 12 вересня 2018 00:20

В Одесі відпустили з СІЗО чоловіка, який побив 7 жінок

В Одесі відпустили з СІЗО чоловіка, який побив 7  жінок
Домашній арешт Рамзіку Карапетяну визначено до 16 жовтня. Фото: facebook.com/oksa.sadychenko

11 вересня Апеляційний суд Одеської області відпустив із СІЗО чоловіка, який у серпні в центрі міста побив 7 жінок. Серед постраждали була вагітна.

Таке рішення було прийняте у відповідь на апеляційну скаргу адвоката підозрюваного.

"В апеляційній скарзі було порушене питання про зміну запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту. За результатами апеляційного перегляду суд частково задовольнив скаргу захисника, і, скасувавши постанову Приморського райсуду, застосував до підозрюваного цілодобовий домашній арешт", - йдеться в повідомленні суду.

Зловмисник зобов'язаний прибувати за кожним викликом до слідчого і до суду, повідомляти про зміну місця проживання, здати на зберігання слідству паспорт для виїзду за кордон або інші документи, що дають право на в'їзд (виїзд) в Україну.

Домашній арешт визначено до 16 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неадекватний чоловік бив жінок на вулиці

Нагадаємо, 11 серпня в центрі Одеси зловмисник побив сімох жінок. Серед них була вагітна. За словами однієї з потерпілих Оксани Садиченко, напад на неї скоєно на перетині вулиць Рішельєвської та Малої Арнаутської. Нападник вдарив її в область сонячного сплетіння.

Іншу потерпілу він вдарив ліктем в обличчя. Жінка впала і вдарилася об бордюр. Третій зламав ніс.

Ще одна жінка отримала удар в обличчя, а вагітна - удар ліктем у живіт.

Затримали зловмисника кілька чоловіків (супутники деяких потерпілих і випадкові очевидці), які передали його поліцейським.

Нападник - Размік Карапетян, 1993 року народження.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі відпустили з СІЗО чоловіка, який побив 7 жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі