середа, 20 травня 2015 18:24

В мережі знайшли інформацію на командира полонених ГРУшників

Блогер-дослідник Anton Pavlushko провів спеціальне розслідування в ході якого виявив у соціальних мережах дані на командира загону, прізвище якого назвали полонені спецназівці РФ капітан Євген Єрофєєв і сержант Олександр Александров.

Як повідомляє InformNapalm в своїх свідченнях обидва полонених заявили, що командир їх батальйону - Напольськіх Костянтин Миколайович, майор, громадянин Російської Федерації.

Зокрема капітан Єрофєєв сказав тоді: "... Зайшов у складі загону, друге загону третьої гвардійської бригади спеціального призначення. Т.в.о (тимчасово виконуючий обов'язки) командира загону майор Напольских. Є громадянином Російської Федерації, є військовослужбовцем".

У виданні відзначили, що майор Напольских не командир загону, а тимчасово виконуючий обов'язки командира.

"Чому так - треба розбиратися, можливо, з командиром вже щось сталося раніше і тому майор Напольских тимчасово командує. Отже, необхідні вихідні дані для пошуку ми отримали з відео допиту. Відразу знаходимо наступний профіль: 30 років, Самара, Костянтин Напольских http://ok.ru/profile/558349640881" - пише видання.

 

"Знаходимо ще один профіль з фотографією Костянтина Напольских на сайті "Радаріс": У профілі фігурує все той же місто Самара, риси обличчя на обох фото також впізнавані (до речі, рідне місто Малмиж, збігається з місцем проживання сержанта Александрова, який, судячи з показань, проживає в Малмижскому районі). І тут відкривається нова опція - Вуз: КВВКУ (кол. Шануй (КФ), КВТККУ) '05 (Казанське вище військове командне училище). Тобто звідси ми дізнаємося, що саме цей Костянтин Напольских, очевидно, може бути офіцером і судячи за віком його звання може якраз відповідати майору ЗС РФ. Училище командне і загальновійськове, тому його випускники можуть розподілятися по різних родів військ на командні посади", - пише видання.

 

Також зазначається, що всі дані в соцмережах можна розглядати побічно.

"Хоча ми підтвердили у власних джерел у силовому відомстві наші припущення. І вони також повідомили, що наша інформація по майору Костянтину Напольских, який керує групою ГРУ в Луганську підтверджується", - пише видання.

Зараз ви читаєте новину «В мережі знайшли інформацію на командира полонених ГРУшників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі