понеділок, 12 жовтня 2015 22:04

В Мар'їнці правоохоронці вилучили гранатомет та понад 80 кг пороху
4

Фото: mvs.gov.ua

В одному з приватних будинків Мар'їнки на Донеччині правоохоронці вилучили готовий до використання гранатомет РПГ-22, а також близько 83 кг пороху.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Донецькій області.

"Правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що мешканці будинку є членами назаконного збройного формування та можуть зберігати в себе вдома зброю і вибухові речовини. Ситуація ускладнювалася тим, що зазначена адреса знаходиться за лінією розмежування за 200 метрів від позицій бойовиків", - йдеться в повідомленні.

"У ході перевірки інформація підтвердилася. Правоохоронці виявили у підвалі приватного будинку готовий до використання ручний протитанковий гранатомет РПГ-22 з гранатою до нього, два дерев'яних ящики з речовиною сірого кольору, схожою на порох, загальною вагою 80 кг (по 40 кг в кожному), а також три скляні ємності з аналогічною речовиною загальною вагою близько 3 кг", - зазначає прес-служба.

Зараз ви читаєте новину «В Мар'їнці правоохоронці вилучили гранатомет та понад 80 кг пороху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі