вівторок, 24 листопада 2020 23:47

В інтернет-магазині продавали фальсифіковані продукти відомих виробників

В інтернет-магазині продавали фальсифіковані продукти відомих виробників
Шахраї створили інтернет-магазин, де продавали фальсифікат. Фото: cyberpolice.gov.ua

В Україні через інтернет-магазин і сайти оголошень продавали фальсифіковані продукти харчування під виглядом товарів відомих вітчизняних виробників.

Правовласникам завдано збитків у більш ніж 3 мільйони гривень, повідомляється на сайті Кіберполіції.

Встановлено, що двоє чоловіків налагодили виробництво фальсифікату в цехах і складських приміщеннях. Там виготовляли спеції, дріжджі, кондитерські та макаронні вироби. Товар фасували в упакування з назвами та логотипами відомих українських компаній.

Для реалізації продукції чоловіки створили власний інтернет-магазин, продаж також здійснювався на інтернет-майданчиках оголошень.

Правоохоронці провели десять санкціонованих обшуків за місцями проживання правопорушників, в їхніх автомобілях і за місцем виготовлення та зберігання фальсифікованої продукції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже 20 т підробки: викрили підпільний цех із виробництва кавового фальсифікату

Вилучено понад 11 тонн сировини для виготовлення контрафакту, упакування з логотипами, обладнання для фасування та готову до продажу підроблену продукцію.
Вилучені гроші й банківські картки.

Відкрито кримінальне провадження.

Раніше журналіст, фотограф Сергій Лойко розповів про шахрайські схеми в мережі з підробленим сайтом сервісу пошуку попутників BlaBlaCar, а також із "безплатною лотереєю".

Зараз ви читаєте новину «В інтернет-магазині продавали фальсифіковані продукти відомих виробників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі