субота, 30 квітня 2011 14:57

У Німеччині готувався теракт

У Німеччині готувався теракт

У Німеччині троє ймовірних членів "Аль-Каїди", які вчора, 29 квітня, були арештовані у федеральній землі Північний Рейн - Вестфалія, готували теракт на території країни.

Зі слів федерального прокурора Райнера Грісбаума, троє ймовірних бойовиків мали намір підірвати у великому натовпі людей вибуховий пристрій, начинений металевими деталями. Конкретну мету для нападу, однак, обрано ще не було, заарештовані були "на стадії експериментування".

Раніше повідомлялося, що троє молодих марокканців, які мають і німецькі паспорти, планували влаштувати вибух у громадському транспорті. Затримання було здійснено в Дюссельдорфі і Бохумі. У ймовірних бойовиків було знайдено велику кількість вибухівки.

Також повідомлялося, що ймовірний ватажок угруповання пройшов навчання в таборі терористів в Афганістані. Під час затримання він чинив сильний опір, застосувавши ніж, однак був швидко утихомирений.

Як повідомлялося раніше, один з членів "Аль-Каїди" Аділь Хаді аль Джазаірі, який несе відповідальність за організацію вибухів в християнських церквах і престижному готелі в Пакистані у 2002 році, одночасно був агентом британської розвідки.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині готувався теракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі