четвер, 20 лютого 2020 12:27

В бронежилетах і касках: лікарів відправили "на зустріч" із евакуйованими українцями
4

Бронежилети для лікарів, які поїдуть в  Нові Санжари.
Фото: Ольга Стенько
Бронежилети для лікарів, які поїдуть в  Нові Санжари.
Бронежилети для лікарів, які поїдуть в  Нові Санжари.
Бронежилети для лікарів, які поїдуть в  Нові Санжари.

20 лютого в Нові Санжари, що на Полтавщині, направили лікарів у засобах спецзахисту.

Видати каски та бронежилети вирішили після масових протестів з боку місцевих жителів, розповів начальник відділу мобілізаційної роботи та медицини катастроф Володимир Мохначов журналісту Gazeta.ua.

Протести виникли відразу після інформації про те, що евакуйованих з Уханя українців привезуть у військовий санаторій у Санжарах. Проте, за словами Володимира Мохначова, це лише чутки.

Представник департаменту зауважив, що протестувальники вже напали на одну з машин швидкої допомоги і відламали бокове дзеркало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Евакуація українців. Аваков поділився інформацією з борту літака

Зранку перед Новими Санжарами на Полтавщині місцеві перекрили всі в'їзди до райцентру. Туди мають привезти евакуйованих із Китаю людей - їх розмістять у санаторії МВС.

Зараз під Новими Санжарами люди палять шини, тривають масштабні сутички місцевих із правоохоронцями. Місцеві зібралися біля санаторію, стояли там усю ніч. Зранку на трасі бачили 2 БТРи.

Зараз ви читаєте новину «В бронежилетах і касках: лікарів відправили "на зустріч" із евакуйованими українцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі