пʼятниця, 04 вересня 2020 17:36

В автомобілі військового поліцейські знайшли вибухівку

В автомобілі військового поліцейські знайшли вибухівку
Поліцейські виявили тротилові шашки, дві гранати та сигнальні ракети

У Миколаєві поліцейські затримали військового, в автомобілі якого знайшли гранати, набої, тротилові шашки та сигнальні ракети. Про це повідомляє mk.npu.gov.ua.

"Уночі 4 вересня до поліції надійшло повідомлення від жительки Центрального району про те, що зі стоянки зник її автомобіль BMW-323. Заявниця підозрює у викраденні свого чоловіка, тому що вони посварилися, та вказує, що при собі він може мати боєприпаси. Поліцейські розшукали транспортний засіб упродовж години. За кермом авто справді був чоловік заявниці, який прямував за межі міста. Оглянувши транспортний засіб, правоохоронці виявили в салоні револьвер, патрони різного калібру, три тротилові шашки, дві гранати та сигнальні ракети", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецидивіст на межі підстрелив сусіда із саморобної зброї

Зі слів водія-військовослужбовця, боєприпаси він знайшов на околиці міста. Вилучене правоохоронці направлять на експертизу.

У поліції вже відкрили кримінальне провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами. Чоловіку загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

П'яний чоловік влаштував стрілянину з вікна своєї квартири по дітях у дворі. За місцем його проживання правоохоронці вилучили арсенал зброї.

Зараз ви читаєте новину «В автомобілі військового поліцейські знайшли вибухівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі