середа, 18 січня 2012 15:00

Ужгородського чиновника, який стріляв у кафе, звільнили з роботи

Ужгородського чиновника, який стріляв у кафе, звільнили з роботи

У понеділок мер Ужгорода Віктор Погорєлов звільнив співробітника управління майном міськради Михайла Пісняка, який напередодні влаштував стрілянину у громадському закладі. Про це сьогодні повідомила прес-секретар мера Алла Хаятова.

"Так, він уже не працює в мерії, - зазначила вона. – У понеділок був викликаний мером на розмову. Відтак – написав заяву на звільнення. Водночас, звісно, оцінку інциденту мають дати відповідні органи. Але факт – Пісняк звільнений".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мажор Кравець, якого двічі відмазав суд, вже хоче виїхати на Новий рік до Єгипту

Наразі прокуратура міста Ужгород перевіряє, чи вбачається у діях учасників стрілянини кримінал.

Нагадаємо, у суботу, 14 січня, у кав'ярні "Pravda-кафе", що по вулиці Льва Толстого в Ужгороді, місцевий мешканець Михайло Пісняк стріляв із пістолету. Коли власник кафе попросив хулігана покинути заклад разом з компанією, той погодився не одразу. На місце викликали міліцію. Як з'ясувалося згодом, на той момент Михайло Пісняк був працівником Ужгородської міської ради. Кажуть, до того ж, є сином керівника відділення одного з банків міста.

Зараз ви читаєте новину «Ужгородського чиновника, який стріляв у кафе, звільнили з роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі