пʼятниця, 30 жовтня 2020 20:00

Уточнили інформацію про загиблих і скалічених на майдані Незалежності

Уточнили інформацію про загиблих і скалічених на майдані Незалежності
На Майдані Незалежності в Києві водій авто Land Rover 66-річний Юрій Назаренко збив на смерть 2 людей. Ще четверо - отримали травми. Фото: twitter.com/radiosvoboda

Land Rover, який вискочив на пішохідну зону на майдані Незалежності в Києві, їхав просто на людей. Ті, які сиділи на сходинках і стояли спиною до машини, не встигли відреагувати. Тіла людей падали біля павільйону громадського транспорту, через що склалося враження, що вони були збиті на зупинці.

Двоє людей загинули на місці події – це дві жінки 70 і 40 років, ще четверо отримали поранення різної тяжкості. У числі постраждалих опинилися мати з дитиною, їхній стан важкий, пише "Сегодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аварія на майдані Незалежності: з'явилися нові фото страшної трощі (18+)

Ще одна дитина, яка була свідком ДТП, отримала сильний шок, її також доправили до лікарні на огляд.

На майдані Незалежності в Києві водій авто Land Rover збив на смерть 2 людей. Ще четверо - отримали травми. Аварія сталася 30 жовтня близько 16:00. Свідки стверджують, що винуватець був у стані алкогольного сп'яніння. Однак поліцейські кажуть – був тверезий. Сам водій заявив, що знепритомнів за кермом.

Зараз ви читаєте новину «Уточнили інформацію про загиблих і скалічених на майдані Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі