четвер, 30 липня 2020 15:39

Усе було в присутності дитини: нові подробиці розчленування тіла репера з України
3

Репера українського походження Енді Картрайта знайшли розчленованим у Санкт-Петербурзі
Фото: newizv.ru
Репера українського походження Енді Картрайта знайшли розчленованим у Санкт-Петербурзі
Репера українського походження Енді Картрайта знайшли розчленованим у Санкт-Петербурзі

Репера українського походження Енді Картрайта розчленувала дружина, росіянка Марина Кухал, разом зі своєю матір'ю. У цей час у квартирі перебувала 2,5-річна дитина.

Проте жінка може не бути покараною. Поліція поки що не встановила складу злочину. Бо, за словами дружини, розчленувала тіло чоловіка вже після його смерті. Якщо цей факт підтвердиться, жінку можуть відпустити, пише Telegram-канал Mash.

"Якщо версія дружини померлого репера Енді Картрайта підтвердиться, її можуть відпустити за відсутністю складу злочину", – зазначено в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Москві знайшли мертвою і прикутою до ліжка українку

Марина Кухал продовжувала вести соцмережі чоловіка і спілкуватися з фанатами від його імені вже після смерті музиканта. Знайомі Енді Картрайта розповіли, що наркотиками той не захоплювався, а за версією дружини, репер нібито помер від передозу.

Водночас друг Енді Картрайта Олександр Зіганшин зазначив, що музикант мав проблеми з алкоголем, але наркотиків не вживав. При цьому він підкреслив, що дружина репера завжди була "цілком адекватною дівчиною".

"Любив свою сім'ю, але алкоголь, напевно, не дав йому до кінця це показати", – каже друг загиблого.

Марина заявила, що не хотіла, щоб її чоловіка вважали наркоманом, тому планувала зробити так, щоб він просто зник. Її зараз перевіряють на поліграфі, пише pikabu.ru.

Попередньо поліція порушила кримінальну справу за статтею "Вбивство".

Репер українського походження Енді Картрайт (Олександр Юшко) помер у Санкт-Петербурзі у віці 30 років. Його дружина Марина Кухал розчленувала тіло музиканта і сховала його в пакети, проте не придумала, як їх позбутися. Частину пакетів вона сховала в холодильнику, частину залишила в коридорі.

Зараз ви читаєте новину «Усе було в присутності дитини: нові подробиці розчленування тіла репера з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі