субота, 30 квітня 2011 14:28

Уночі вигорів ресторан "Опалкова хата"
16

Фото: Фото: Наталія Чубенко

Ресторан польської кухні "Опалкова хата" згорів сьогодні вночі на Великій Окружній дорозі в Києві. Очевидці кажуть, пожежа почалася о 4.10 ранку 30 квітня.

Зараз на місці працюють пожежні, міліцейські експерти та представники страхової компанії. Вони пробують встановити причини виникнення вогню, оцінюють збитки.

Кореспонденту Gazeta.ua повідомили, що вщент вигоріли 12 бесідок, 7 будинків для ночівлі, літній бар, бенкетна зала, та кухня. Вся частина ресторанного комплексу, яка виходить на Окружну дорогу, знищена. Вціліли до десяти будинків для ночівлі та бесідок, які розташовані вглиб лісу. Вогонь був дуже сильний. На сусідній двоповерховій станції технічного обслуговування від температури розплавилися та повідпадали стіни із пластикової вагонки. Сморід спаленого дерева та пластику чутно за сто метрів від ресторану, одна сосна тліє дотепер.

Судячи із побаченого, вогонь виник на місці, де раніше був літній бар, потім поширився на сусідні будинки та бесідки. Представники адміністрації розповіли Gazeta.ua, що жертв і потерпілих нема. Можливість підпалу вони виключають. Розповідають, що на ці вихідні у ресторані було замовлено кілька бенкетів і корпоративів.

Згоріли також вся каса, бухгалтерські документи, кухонна техніка.

"Опалкова хата" - відомий у столиці ресторан, який спеціалізується на польській кухні. Розташований на вул. Петропавлівській, 16. Загальна площа ресторану - близько 50 соток. У 2008 році входив до сотні найкращих ресторанів України згідно рейтингу, складеного компаніями EventBrand та HorecaBrand.

Зараз ви читаєте новину «Уночі вигорів ресторан "Опалкова хата" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі