пʼятниця, 23 травня 2014 08:40

Українських вояків під Волновахою розстріляли терористи "Біса" - ЗМІ

Українських вояків під Волновахою розстріляли терористи "Біса" - ЗМІ
Фото: ria.ru

Бойовики ДНР взяли на себе відповідальність за напад на українських військових за час антитерористичної операції на Сході України 22 травня, повідомляє УНН з посиланням на британське видання "Dailymail".

За повідомленням, терористи продемонстрували зброю, яку, за їх словами, вони захопили після нападу на військовослужбовців.

За даними видання, напад скоїло угруповання терориста, відомого як "Біс", який, начебто, входить в крило організації ДНР під командуванням російського диверсанта Ігоря Гіркіна (Стрілкова).

Терорист на прізвисько "Біс" - це громадянин Росії Ігор Безлер, 1965 року народження. За достовірними даними, до 2002 року Безлер проходив службу в підрозділах ГРУ ГШ ЗС РФ, закінчив службу в званні підполковник. Після цього був направлений в Україну.

У лютому 2014 з Безлером був відновлений зв'язок з боку співробітників ГРУ ГШ ЗС РФ. Для виконання їхніх вказівок він виїхав в АР Крим, де брав участь у силових акціях по захопленню військових частин, органів влади і управління. У квітні 2014 Безлер за завданням російської військової розвідки у складі диверсійної групи брав участь у захопленні будівлі УСБУ в Донецькій області, а пізніше в захопленні райвідділу МВС України в місті Горлівка.

Нагадаємо, 22 травня терористи "Донецької народної республіки" напали на колону українських військових під Волновахою Донецької області. Були вбиті 16 і поранений 31 військовослужбовець.

 

Зараз ви читаєте новину «Українських вояків під Волновахою розстріляли терористи "Біса" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі