вівторок, 19 серпня 2014 08:38

Українські військові зачищають від бойовиків Ясинувату

Українські військові зачищають від бойовиків Ясинувату
foto-planeta.com

Сили АТО (механізовані і аеромобільні підрозділи у взаємодії з Національною гвардією) проводять дії по зачистці міста Ясинувата.

Про це у Facebook написав керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Також, за інформацією Тимчука, силами підрозділів МВС проводяться дії з пошуку і знешкодженню угруповань бойовиків в районах н.п.Чернухіно і Жданівка. Для ізоляції району організовано 40 блокпостів і 4 опорних пункти сил АТО.

Українські бійці (аеромобільні і механізовані підрозділи) продовжують вести оборонні бої в районі н.п.Новосвітлівка і Хрящувате. Район блокований за допомогою 23 блокпостів і 29 опорних пунктів.

У прикордонних районах (сектор "Д") тривають оборонні бої по утриманню позицій в районі Саур-Могили. Також українські військові проводять рейдові дії в районі н.п.Благодатне і організовують блокпости і опорні пункти з метою запобігання поставок терористам поповнення у вигляді найманців і техніки з Росії.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові зачищають від бойовиків Ясинувату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі