вівторок, 10 лютого 2015 11:41

Українські військові їдуть інспектувати російські бази в Ростовській області

Українські військові їдуть інспектувати російські бази в Ростовській області
Фото: uapress.info

Міністерство оборони Російської Федерації заявляє, що організовує представникам збройних сил України інспекцію в Ростовську область.

Про це йдеться на офіційному сайті відомства.

Дані заходи мають відбутися З 9 по 12 лютого 2015 року.

Повідомляється наступне: "у період з 9 по 12 лютого Міністерство оборони Російської Федерації організовує представникам збройних сил України інспекцію зазначеного району на Півдні Росії. Інспектується район, визначений українською стороною, розташований в Ростовській області і займає площу близько 15000 кв. км. Подібні перевірки проводяться з метою визначення масштабів здійснюваної і потрапляє під повідомлення військової діяльності або підтвердження відсутності такої в межах зазначеного району".

В міністерстві оборони Російської Федерації зазначають, що командування військових частин, що дислокуються на території інспектується району, проведуть брифінги для українських військових фахівців.

Старший інспекційної групи – представник Управління верифікації Генштабу ЗС України полковник Владислав Пономарьов. Також у складі групи ще три представники цього управління.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові їдуть інспектувати російські бази в Ростовській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі