середа, 14 серпня 2019 19:34

Українку посадили до в'язниці США на 20 років

Українку посадили до в'язниці США на 20 років
Киянку Олену Каліченко засудили до 20 років в'язниці в США за порноролики із 2-річною донькою. Фото - press-centr.com

Киянку Олену Каліченко засудили до 20 років в'язниці в США. Жінка знімала порноролики зі своєю 2-річною донькою і відправляла їх своєму бойфренду із США, ріелтору 50-річному Джозефу Валеріо.

Як розповіли в прокуратурі США, жінці на момент злочину було 27 років. Бойфренд щедро платив українці за пікантні ролики, повідомляє "112 Україна".

"Слідчі з'ясували, що жінка отримала 8 тис. доларів за два десятка коротких кліпів і отримала ще 12 тис. доларів за диск, на якому містилося відверте відео дитини. Цей диск жінка послала бойфренду поштою . Про заборонене відео правоохоронці дізналися, за справу взялося Федеральне бюро розслідувань", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українцю загрожує тюремний термін у Польщі

За його інформацією, Валеріо заарештували майже відразу, його засудили до 60 років в'язниці. Щоб затримати Олену, її довелося виманити в США: жінці повідомили про затримання Валеріо, сказали, що в її інтересах прилетіти і свідчити проти чоловіка. А як тільки киянка зійшла з літака в Нью-Йорку, її заарештували.

Відзначається, що суд щодо українки тривав кілька років. Її посадили на 20 років з подальшою депортацією в Україні.

Українка 23-річна Інна Скибенко дістала 17 років в'язниці в Ізраїлі. Вона працювала помічником вихователя дитсадка міста Петах-Тіква. Торік намагалася вкласти спати 14-місячну Ясмін Вінту, доньку заробітчан із Молдови. Дівчинка не хотіла засинати. Нянька накрила її з головою ковдрою, сіла зверху і почала гратися на мобільному. Коли розкрила, дівчинка задихнулася.

Зараз ви читаєте новину «Українку посадили до в'язниці США на 20 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі