середа, 15 вересня 2010 12:06

Українка вбила 4 новонароджених дітей

Українка вбила 4 новонароджених дітей
Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС у Дніпропетровській області затримали непрацюючу 37-річну мешканку міста Нікополя, яка з 1994 по 2010 роки скоїла вбивство чотирьох своїх новонароджених дітей.

Як повідомляє Центр громадських зв"язків Головного управління МВС у Дніпропетровській області в середу, в ході оперативних заходів було встановлено, що жінка у зв"язку з важким матеріальним становищем відразу після пологів за місцем проживання шляхом удушення позбавляла життя своїх новонароджених немовлят. Трупи дітей вона переховувала на балконі своєї квартири.

Під час проведення обшуку співробітники міліції на балконі в 2-х металевих відрах були виявлені 4 поліетиленові пакети з муміфікованими залишками тіл новонароджених. Стать тіл встановити неможливо. Трупи направлені в патологоанатомічне відділення моргу міста Нікополя для встановлення причин смерті.

За даним фактом слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушено кримінальну справу за ст.117 Кримінального кодексу України ("Навмисне вбивство матір"ю своєї новонародженої дитини"), що тягне покарання обмеження волі строком до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу для затриманої.

Нагадаємо, 45-річна француженка убила щонайменше 8 власних новонароджених дітей. 29 липня поліція відкопала їхні рештки. Домінік загрожує до 15 років в"язниці. Жінка вагою 130 кг ніколи не мала вигляд вагітної. Із 1988-го по 2007-й народжувала таємно й закопувала немовлят біля дому.


"Інтерфакс-Україна"
Зараз ви читаєте новину «Українка вбила 4 новонароджених дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі