вівторок, 26 жовтня 2021 11:54

Українець розгромив у Польщі приміщення залізниці на 437 тис. грн

Українець розгромив у Польщі приміщення залізниці на 437 тис. грн
Зловмисника знайшли 21 жовтня. Фото: lublin112.pl

У Польщі затримали громадянина України, який кілька місяців тому розгромив приміщення залізниці, чим завдав збитків на 437 тис. грн.

За пошкодження майна українцеві загрожує до п'яти років позбавлення волі, повідомляє пресслужба варшавської поліції.

"Зловмисника знайшли 21 жовтня завдяки особистим речам, які він залишив на місці погрому. Чоловік пошкодив підвісну стелю, електричне й телекомунікаційне обладнання, кондиціонер, вентиляцію, комп'ютери, жалюзі й двері. Вартість збитків оцінили в 66 тис. злотих", - ідеться в повідомленні.

Поліцейські швидко встановили особу підозрюваного й подали на нього в розшук. Пошуки ускладнювало те, що чоловік не мав постійного місця проживання та вів мандрівний спосіб життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У польському гуртожитку загинув український студент

23 жовтня в Польщі поліцейська гонитва за українцем завершилася ДТП. Її спровокував інший українець. Поліція намагалася зупинити автобус Renault для огляду. Водій не загальмував. Тож правоохоронці почали переслідування. Їм перешкоджав автомобіль Nissan. Водій виїхав на протилежну смугу, де зіткнувся із Honda. Пасажира останнього доправили до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Українець розгромив у Польщі приміщення залізниці на 437 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі